Every picture

tells a story

Rouw Fotografie

Rouwfotografie is het vastleggen van "het laatste afscheid". Het fotograferen van een uitvaart is een emotioneel proces en we zijn het niet gewend om gefotografeerd te worden tijdens een verdrietig moment.

Nabestaanden die er voor kiezen om het afscheid te laten vastleggen door mij zijn hier altijd ontzetten blij mee. De dag zelf wordt meestal beleefd in een soort roes. Alles wat er gebeurt gaat langs ze heen of maken ze slechts onbewust mee. Dan is het heel fijn om achteraf de dag nog eens rustig te kunnen beleven en met liefde de beelden en emoties van nabestaanden en andere genodigden te kunnen bekijken.

Ook weet ik vaak de kleine momentjes vast te leggen die je anders helemaal niet had gezien zoals een hand op iemands schouder of een innige omhelzing.

Soms is het voor nabestaande niet mogelijk om de plechtigheid bij te wonen. Zeker voor deze mensen is het heel fijn om door middel van foto's het afscheid toch een beetje mee te kunnen beleven. Daarnaast zijn de foto's tastbaar en kunnen ze op ieder moment van de dag troost bieden.

Wat kost dit?

3 uur fotografie. incl 20x20 album en incl luxe usb € 525.00

Elk album extra kost € 175.00

Elk USB extra kost € 45.00

Tot 25 km is gratis

Foto's kan ik helaas niet tonen. Dit ligt erg gevoelig.